©realit-e

Az életed új protréja

Gratulálok! Te már tudod, hogy valami magasabb rendű dolog vezet. Köszönöm, hogy hallgatsz arra a többre, ami tudod, hogy hív. A kérdéseid minősége befolyásolja az életed minőségét. Kész vagy arra, hogy még többet felfedezz, amit az élet nyújt neked és másoknak is. Lehet, hogy életed e szakaszában elég rendszeresen küzdesz kisebb-nagyobb kihívásokkal, ennek ellenére tudod, hogy mindig van több: többet adni, többet kapni, többet megosztani, többet élni, és ezt szeretnéd a bőrödön is tapasztalni másokkal együtt! 

AlchemE Mentor™ egy egyedülálló eljárás, ami a Teremtés Kódjait (Creation’s Codes™) használja. Valószínűleg semmi más módszerhez nem hasonlítható, amiben eddig részed volt. Ez nem terápia, nem gyógyulásos módszer és nem coaching. Bri nem fog kész válaszokat nyújtani neked. Ehelyett a figyelmedet fogja irányítani a különböző energia szintek és típusok segítségével, ami megoldásokra fog rávezetni. Ez óriási hatással lehet az életed a területére, amit választottál. Rá fog világítani, hogy az hogyan befolyásolja az életed többi részét, a jövőt és a körülötted élő embereket, és ha az energetika, az milyen új lehetőségekkel jár. A választás a te kezedben lesz! 

Kérlek töltsd ki a kérdőívet, ha lehet egy nappal előbb, mint a megbeszélt időpont. Ez lehetőséget ad arra, hogy ne csak az aktuális energetika világát, portréját és receptjeit fedezd fel, hanem arra is alkalmat nyújt, hogy egy új portrét vázoljon fel, ami virágzó és gyümölcsöző hatást kelt a te és a körülötted lévők életében. Ha változást szeretnél, akkor a változás szelét kihasználva, te legyél maga a változás! 

Nincs egy objektív valóság!Nincs egy objektív valóság!Nincs egy objektív valóság!

Kérlek töltsd le és olvasd el az AlchemE Mentor™ megállapodást! Ez egy integrált energetikai része az együttműködésünknek. Online kell aláírnod az első interaktív előtt. 

NUOVI “FILTRI” CHE APRONO NUOVI ORIZZONTI

Engedélyezem, hogy az oldal felhasználja a megadott adataimat az interaktívra vonatkozóan.

The most reliable way to predict the future is to live it in the present.

Together we do it better!